Hlavní obsah

Policista v Horních Počernicích měl postřelit prchajícího muže

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na okraji Horních Počernic se v sobotu večer střílelo. Postřelen byl 43letý muž. Podle dostupných informací utíkal z místa trestného činu a postřelit ho měl jeden z pražských policistů. Případem se nyní zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

BEZ KOMENTÁŘE: V Horních Počernicích se stříleloVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K případu se odehrál v sobotu večer v ulici Do Čertous. Co přesně se na samotném počátku stalo, nyní vyšetřují kriminalisté a také pracovníci GIBS. Vše mělo každopádně začít krádeží, či uloupením mobilního telefonu v prodejně s elektronikou. Nedaleko budovy měl policista, za zatím neznámých okolností, služební zbraní postřelit podezřelého.

„V současné době mohu pouze uvést, že se zde vyšetřuje hlášený případ střelby. Celou věc si na místě převzala Generální inspekce, proto se pražská policie k případu nebude dále vyjadřovat,“ sdělil na místě policejní mluvčí Jan Rybanský.

Ani mluvčí GIBS však nechtěla případ podrobněji komentovat s tím, že je vyšetřování na samotném počátku.

Pražští záchranáři na místě ošetřili a převezli do nemocnice 43letého muže. Ten byl podle dostupných informací při vědomí. Záchranáři ho předali na ARO ve vinohradské nemocnici.

Okolí místa činu bylo uzavřeno páskami. Kriminalistům a detektivům z GIBS pomáhal na místě policejní psovod.

Muž putoval za dívkou napříč kontinenty, její matka ho postřelila

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám