Hlavní obsah

Policii se přihlásil muž hledaný kvůli vraždě, obviněn zatím nebyl

Olomouc

Policisté odvolali pátrání po 49letém muži ze Svitavska, který je podezřelý z vraždy seniora v Olomouci. Muž, který podle kriminalistů zavraždil důchodce letos v dubnu v jednom z olomouckých paneláků, se sám dostavil na policii, informoval v pátek policejní mluvčí Josef Bednařík. Policisté jej dosud neobvinili.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Na základě značné medializace jak v tisku, tak především v televizních stanicích se podezřelý devětačtyřicetiletý muž z vraždy dostavil sám na policii v Olomouci. V současné době probíhá prověřování a podezřelý byl umístěn do policejní cely," uvedl policejní mluvčí.

Čtyřiasedmdesátiletý senior byl nalezen zavražděný v polovině dubna v bytě ve Werichově ulici v olomoucké části Nové Sady. Kriminalisté tehdy uvedli, že muže fyzicky napadl v jeho bytě neznámý pachatel o víkendu z 18. na 19. dubna. Senior na následky vážných poranění na místě zemřel.

V případě odsouzení hrozí muži až 18 let vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Policie hledá podezřelého z vraždy seniora

Policie v úterý požádala veřejnost o pomoc při pátrání po devětačtyřicetiletém Janu Dlouhém, který je podezřelý, že letos v dubnu zavraždil v Olomouci seniora....

Výběr článků

Načítám