Hlavní obsah

Policie vyšetřuje podezřelou smrt novorozence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HUMPOLEC

Okolnosti podezřelé smrti asi měsíčního novorozence vyšetřují kriminalisté v Humpolci na Pelhřimovsku. Záchranáře ve čtvrtek k dítěti podle policistů přivolala jeho matka s tím, že ho údajně už našla mrtvé.

Článek

Přivolaní zdravotníci se snažili dítě na místě oživit, to se jim ale nepodařilo. Matka nejspíš přivolala lékaře asi půl hodiny poté, co už dítě nejevilo známky života. Podle jejích slov se udusilo zvratky. Před tím ho měla nakrmit sunarem a odložit.

Pak se jí prý zdálo, že je podivně potichu a šla se na něj podívat. Policisté zatím neví, jestli žena dítě během dne opustila. Lékař na těle dítěte nenašel žádné známky násilí, přesto případ předal kriminalistům.

Podle lékaře žije matka sama se dvěma dětmi v domě rodičů. Manžel je v současné době ve vězení.

Kriminalisté na Vysočině vyšetřují v poslední době už třetí tragický případ týkající se novorozenců, výměnu dětí v třebíčské porodnici a odložené dítě na pánském záchodě v nemocnici v Pelhřimově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám