Hlavní obsah

Policie vyšetřuje brutální napadení muže v Praze. Lékaři mu museli rekonstruovat obličej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vážné poranění hlavy utrpěl mladý muž, kterého minulý rok v Praze napadl útočník nebo útočníci. Poškozený musel na náročnou operaci, během níž mu lékaři rekonstruovali obličej. Policie o případu informovala ve čtvrtek s tím, že hledá klíčové svědky.

Policisté hledají svědky brutálního napadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo již 28. října u jednoho z barů v Opatovské ulici. Kriminalisté netuší, zda má útok na svědomí jediná osoba nebo více lidí. Poškozený však utrpěl mnohačetná poranění v oblasti hlavy, pravého oka, žeber a také utrpěl několik fraktur.

Náročná operace byla spojena s rekonstrukcí části obličeje a aplikací titanové ploténky. „V tomto ohledu nejsou vyloučeny ani trvalé následky,“ informoval mluvčí policie Jan Rybanský.

Podle něj poškozený napadení ohlásil až měsíc po činu. Kriminalisté následně zajistili kamerové záznamy před vstupem do baru, které ve čtvrtek zveřejnili. Je na nich poškozený s dalšími lidmi.

„Kriminalisté tyto osoby vnímají jako klíčové svědky celé události, kteří by mohli svým svědectvím přispět k objasnění celé události. Doposud se jim však nepodařilo zjistit jejich totožnost,“ konstatoval Rybanský.

Informace o svědcích i k napadení samému přijmou policisté na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám