Hlavní obsah

Policie v Plzni pátrá po muži podezřelém z pokusu o znásilnění

Plzeň

Plzeňská policie pátrá po neznámém muži, který je podezřelý ze znásilnění. Pokusil se o něj údajně 24. července kolem 16:30 na lavičce u lesní turistické pěšiny nedaleko Kamenného rybníka u Kolomazné pece. Své oběti podle policie vyhrožoval střelnou zbraní, není jasné, zda byla skutečná nebo jen atrapa, informovala policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Foto: ČTK/Policie ČR

Plzeňská policie pátrá po neznámém muži, který je podezřelý ze znásilnění.

Článek

Policisté se nahlášeným případem začali zabývat, k dispozici mají identikit podezřelého muže. Podle popisu je mu mezi 30 až 40 lety, hovořil plynně česky. Má světlou pleť, plnější postavu, kulatý obličej s vousy upravenými na takzvané mírné strniště. Má krátce střižené zvlněné světlé vlasy k uším a měří přibližně 180 centimetrů.

Britská policie zadržela nejmenovaného exministra za znásilnění

Evropa

Měl dioptrické brýle. Na sobě měl světle šedé triko s krátkým rukávem, plátěné kostkované kraťasy či bermudy ke kolenům a plátěné šedo-černo-bílé tenisky.

Neznámý zvrhlík znásilnil v Plzni mladou opilou dívku

Krimi

Policisté prosí o pomoc při pátrání, zejména další svědkyni události, která se měla v danou dobu pohybovat na místě na kole s dítětem. Na nejbližší obvodní oddělení policie nebo na linku 158 se mají ozvat i další případní svědci nebo lidé, kteří poznají osobu z identikitu. Policie varuje, pokud někdo muže pozná, aby se ho nepokoušel sám zadržet.

Reklama

Výběr článků

Načítám