Hlavní obsah

Policie pátrá po podezřelém z brutálního napadení v Praze

Novinky, jap
Praha

V souvislosti s brutálním napadením muže v centru Prahy pátrají kriminalisté po sedmadvacetiletém Gruzínci. Napadený devětadvacetiletý muž skončil ve vážném stavu v nemocnici, podle policie byl po útoku v přímém ohrožení života.

Foto: Policie ČR

Sedmadvacetiletý hledaný Bachuki Jalagonia z Gruzie, který byl již v minulosti za obdobnou násilnou trestnou činnost odsouzen.

Článek

K napadení došlo na začátku října ve Vladislavově ulici v Praze 1. Devětadvacetiletý napadený muž byl po útoku v přímém ohrožení života a ve vážném stavu ho záchranáři převezli do nemocnice.

„Kriminalistům se díky dlouhodobé intenzivní činnosti podařilo zjistit, že možným útočníkem je právě sedmadvacetiletý hledaný Bachuki Jalagonia z Gruzie, který byl již v minulosti za obdobnou násilnou trestnou činnost odsouzen," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Kvůli zpustošenému skladu pátrá policie po pětici mladíků

Krimi

Kriminalisté útok kvalifikovali jako trestný čin těžkého ublížení na zdraví, kdy pachateli v případě prokázání viny hrozí až 12 let za mřížemi. Policie přijala kvůli možnému útěku podezřelého opatření na hranicích České republiky i Schengenského prostoru.

„Jakékoliv informace o místě, kde by se mohl cizinec nacházet, prosím neprodleně oznamte na linku 158. V tuto chvíli nemůžeme vyloučit, že může být muž ozbrojený. V žádném případě se jej nesnažte zadržet! Upozorňujeme, že může být nebezpečný," doplnila mluvčí.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

V souvislosti s brutálním napadením muže v centru Prahy pátrají kriminalisté po sedmadvacetiletém Gruzínci.

Reklama

Výběr článků

Načítám