Hlavní obsah

Policie odkládá případ zmizelé Michaely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem
Aktualizováno

Policie svolala na pátek tiskovou konferenci k případu zmizelé 13leté Michaely Muzikářové, kde podle informací ČTK oznámí, že se případ odkládá. O tom se spekuluje už dva měsíce. Podle dřívějších informací stojí za zmizením dívky zřejmě Otakar S., který spáchal sebevraždu.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová

Článek

Muzikářová zmizela beze stopy 11. ledna zřejmě cestou do školy. Okamžitě se rozjela rozsáhlá pátrací akce v širokém okolí dívčina bydliště. Školačku policie ani po více než půl roce nenašla. Zvrat nepřinesla ani sebevražda hlavního podezřelého. Bývalý přítel matky Otakar S. se začátkem února oběsil v pronajatém bytě v Čeminech na Plzeňsku.

Server iRozhlas.cz v srpnu citoval z interního policejního dokumentu, podle kterého zůstala v případu jediná vyšetřovací verze. Ta, že právě on stojí za dívčiným zmizením.

Odešla dobrovolně

„Nejpravděpodobnější verzí se jeví ta, že pachatelem únosu je Otakar S. Pohřešovaná s ním odešla dobrovolně, buď pod nějakou legendou, nebo protože spolu byli domluvení, a během únosu došlo k nešťastné události, která vedla k její smrti (například hádka, předávkování léky),“ cituje server z dokumentu.

Poukazuje také na to, že v jeho voze kriminalisté našli kružítko a nůžky patřící dívce. Muž také čelil obžalobě za pohlavní zneužití, k soudu se ale případ už nedostal. Policie informace dosud nekomentovala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám