Hlavní obsah

Policie našla na stavbě muže, který v Praze srazil seniora a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie vypátrala a obvinila muže, který podle nich v Letňanech srazil 80letého seniora a ujel. Našli ho na stavbě, kde pracoval jako dělník.

Foto: Policie ČR

Místo nehody

Článek

Podle mluvčí policie Jana Rybanského policisté po vyhlášení pátrání v médiích zjistili jména dvou můžu, po kterých v souvislosti s nehodu pátrali. Ti ale nebyli obviněni. Následně je vyšetřování zavedlo na stavbu ve středních Čechách.

„Tam následně zadrželi jednoho z dělníků, který tam pracoval. Na základě zjištěných skutečností bylo muži v uplynulých dnech sděleno obvinění pro trestné činy těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku,“ uvedl v pondělí Rybanský.

Řidiče v zatáčce překvapil neosvětlený chodec. Sražený muž zemřel

Krimi

Dopravní nehoda se stala 31. ledna před sedmou hodinou ráno v Rýmařovské ulici. Z dosud nezjištěných příčin tam srazil řidič červené Škody Felicie staršího muže, který uvedenou ulici přecházel po přechodu pro chodce.

Po střetu byl muž odhozen na silnici a zůstal na ní bezvládně ležet. Posádka auta neposkytla chodci pomoc a ujela. Senior byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice a operován.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám