Hlavní obsah

Policie našla muže, který v pražském autobuse MHD útočil nožem

Novinky, zpe
Praha

Policisté našli posledního aktéra bitky v autobuse městské hromadné dopravy, která se stala v polovině března v Praze. Do rvačky byli zapleteni čtyři muži, tři z nich byli ihned po incidentu převezeni do nemocnice, čtvrtý utekl. Policie však znala jeho totožnost a nyní ho vypátrala, informoval ve čtvrtek mluvčí policie Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Svědek na záznamu kamery z autobusuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Případ je kvalifikován jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví. Do této chvíle zatím nebyl nikdo obviněn,“ uvedl Daněk.

Policie neví, jak rvačka vznikla a probíhala, hledá proto svědka, který by to mohl vyjasnit. „Jestli někdo muže na fotografii pozná, ať se ozve na linku 158,“ dodává mluvčí. Tento muž se bitky neúčastnil.

Foto: Policie ČR

Policie hledá svědka rvačky, která se udála 18. března v autobuse číslo 136.

Incident se stal v noci na středu 18. března. Chvíli po třiadvacáté hodině nastoupili do autobusu číslo 136 na Jižním Městě dva muži ve věku 20 a 27 let, kteří se hádali. Mezi zastávkami Skloněná a Odlehlá se začali prát, pětatřicetiletý cestující se je snažil od sebe odtrhnout, to se mu však nepodařilo.

BEZ KOMENTÁŘE: Napadení v autobuse na KrejcárkuVideo: Novinky

Rvačka vygradovala na zastávce Krejcárek, kde přistoupil čtyřicetiletý muž. Ten se do bitky také zapojil, jednoho z účastníků pořezal na ruce a následně utekl. Právě jeho policisté nyní vypátrali.

„Tři zbývající muži zůstali na místě a záchranáři je převezli na ošetření do nemocnice,“ řekl Novinkám Daněk.

Reklama

Výběr článků

Načítám