Hlavní obsah

Policie kvůli vraždě v Praze hledá muže v modré octavii s labradorem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie v pátek vyhlásila pátrání po 34letém Tomáši Nálevkovi, který je podezřelý z vraždy ženy v pražských Letňanech. Podle detektivů se pohybuje Škodou Octavia a může mít u sebe psa. Mrtvé tělo našli policisté ve středu odpoledne v bytě v Tupolevově ulici v Praze.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie vyšetřuje vraždu v PrazeVideo: Jiří Forman, Aktu.cz

 
Článek

„Pátráme po podezřelém Tomáši Nálevkovi narozeném 25. září 1985. Tento čtyřiatřicetiletý muž byl naposledy viděn na Ostravsku,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

V bytě v pražských Letňanech našli tělo mladé ženy

Krimi

Podle ní používá vozidlo Škoda Octavia III Combi, registrační značky 6AY 1863, modré barvy. U sebe by mohl mít labradora hnědé barvy. Policie varuje, aby se lidé podezřelého nepokoušeli zadržet, protože může být ozbrojený.

Muž je podezřelý z vraždy, za kterou mu hrozí až 18 let vězení. „V této souvislosti prosíme veřejnost o pomoc při pátrání po uvedeném vozidle a jeho pohybu. Jakékoliv informace směřující k dopadení tohoto muže můžete sdělit na linku 158,“ požádala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z vraždy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám