Hlavní obsah

Policie kontrolovala v centru Prahy podezřelou partu desítek mladistvých

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie zasahovala na náměstí Míru, kde se podle oznámení na tísňové lince měla objevit skupina až čtyřiceti lidí, z nichž někteří měli být ozbrojení. Policie na místě našla skupinu mladistvých, zbraně se ale u nich nenašly. Dva z nich policisté předvolali na služebnu k podání vysvětlení.

Policie kontrolovala skupinu mladistvých v centru PrahyVideo: Aktu.cz

 
Článek

Několik policejních jednotek vyrazilo na náměstí v neděli odpoledne. Podle mluvčího policie Jana Rybanského oznamovatel na lince 158 uvedl, že je na místě 30 až 40 lidí a někteří z nich mohou mít zbraně.

Na náměstí Míru se skutečně objevila skupina několika desítek lidí, podle Rybanského to byli mladiství, při jejichž kontrole se ale žádné zbraně nenašly. „Dva lidé byli vyzváni k podání vysvětlení na policejní služebně,” upřesnil mluvčí.

Výrostci si domlouvali bitky v Praze a rvačky natáčeli. Pak šli všichni soupeři na pivo

Krimi

Podle informací agentury Aktu.cz někteří z kontrolovaných policistům na místě uvedli, že se přišli na náměstí porvat.

K žádnému konfliktu na místě nedošlo a zásah se obešel bez zranění. Okolnosti oznámení a důvod srocení na náměstí policie dále podle Rybanského prověřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám