Hlavní obsah

Policie hledá svědky kvůli napadení seniora na ulici v Aši

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přepadení 77letého muže na ulici za bílého dne vyšetřují kriminalisté v Aši. Násilník měl muže srazit na zem a prohledat mu kapsy, načež sebral peněženku s tisícovkou. Policie hledá lidi, které zachytila bezpečnostní kamera v okolí místa činu, potřebuje je vyslechnout jako svědky.

Policie hledá svědky kvůli přepadení senioraVideo: Policie ČR

 
Článek

Násilník napadl seniora v neděli 9. srpna dopoledne v Palackého ulici. Policie dosud pachatele nevypátrala, obrátila se proto na veřejnost s žádostí o pomoc. Chce zejména vyslechnout svědky z okolí místa činu, které zachytila bezpečnostní kamera v době mezi 10. a 11. hodinou.

„Neznámý muž měl přistoupit k seniorovi a povalit ho na zem. Následně ho měl začít prohledávat a ze zadní kapsy kalhot mu odcizit hnědou koženkovou peněženku, ve které měl poškozený osobní doklady s hotovostí,” sdělila ve středu mluvčí policie Eva Valtová s tím, že napadený měl u sebe zhruba tisíc korun.

Zloději ukradli za bílého dne auto i s dítětem na zadním sedadle

Koktejl

Senior vyvázl bez vážnějších zranění. „Pachatel by měl být muž snědší pleti ve věku kolem 30 let a vyšší postavy. Na sobě měl světlé kalhoty ke kolenům. Hovořil česky a bez přízvuků či vady řeči,” upřesnila mluvčí.

Policie zveřejnila záznam z bezpečnostní kamery, na kterém jsou lidé procházející poblíž místa incidentu, jedná se hlavně o křižovatky Palackého ulice s Nádražní a Chebskou. Případní svědci se mají hlásit na lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám