Hlavní obsah

Policie hledá na Náchodsku ztracenou ženu

Právo, Jiří Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NÁCHOD

Ani rozsáhlé pátrání, které v úterý večer zahájili policisté v okolí Police nad Metují na Náchodsku po pohřešované jednašedesátileté Janě Spalové, nepřineslo žádný výsledek. Žena se ztratila v úterý odpoledne.

Článek

"Přijela s manželem na dovolenou do chatové kolonie Zděřina. Manželé se rozdělili v Polici kolem třetí hodiny odpoledne, náhodní svědkové ženu viděli ještě okolo 16. hodiny na silnici v Suchém Dole. Od té doby je nezvěstná," uvedla mluvčí náchodské police Eva Prachařová.

Policisté a hasiči po ní začali pátrat poté, kdy její manžel nahlásil, že se na chatu nevrátila. Při akci se zaměřili zejména na prohledávání lesních porostů, přilehlých chatových oblastí a nedalekých sídel. Pátrání stále pokračuje, bohužel zatím bez výsledku, proto se policie obrací se žádostí o pomoc i na veřejnost.

"Jana Spalová by podle sdělení manžela a synů mohla mít potíže s orientací, takže policisté současně provádějí šetření, zda se žena nenachází na jiných místech republiky. Na sobě by měla mít modrou plátěnou bundu do pasu, modré šusťákové kalhoty s bílým lemem a přes rameno modrou plátěnou kabelku. Pokud by měl někdo jakoukoliv informaci, kde se pohřešovaná Jana Spalová může nacházet, ať ji sdělí na linku 158," vyzývá Prachařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám