Hlavní obsah

Policie hledá důležitého svědka s houpavou chůzí z České Lípy

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Vyšetřování závažného násilného činu mají na stole kriminalisté v České Lípě, kteří v této souvislosti pátrají po důležitém svědkovi. Muže zaznamenala bezpečnostní kamera a podle policie by mohlo jeho svědectví významně přispět k objasnění případu.

Policie hledá důležitého svědka z České Lípy Video: Policie ČR

 
Článek

Muže zachytila bezpečnostní kamera v polovině ledna nedaleko centra České Lípy, podle vyšetřovatelů byl pravděpodobně důležitým svědkem násilného trestného činu, ale dosud se nepodařilo určit jeho totožnost.

Další video k poničené soše Wintona. Policie hledá muže s červeným pytlem

Krimi

Mluvčí policie Ivana Baláková bez dalších podrobností uvedla, že muže na záznamu by mohli poznat jeho známí podle specifické houpavé chůze a oblečení.

„Pokud o něm a místě jeho bydliště máte informace, předejte nám je prosím například prostřednictvím linky 158,“ oslovila v neděli mluvčí veřejnost.

Foto: Policie ČR

Svědka z České Lípy zachytila bezpečnostní kamera

Přesně jakého případu se vyšetřování týká a kdy se trestný čin stal, policie odmítla vzhledem k taktice prověřování sdělit, ani neuvedla, která skupina paragrafů trestního zákoníku je ve hře, tedy zda například zločiny proti životu a zdraví, mezi které patří vražda či ublížení na zdraví, nebo třeba proti majetku, což jsou mimo jiné krádeže a podvody.

Baláková bez dalšího sdělila, že policie „potřebuje vyslechnout důležitého svědka násilného trestného činu”, který není v případu podezřelým.

Policie dopadla muže podezřelého z osahávání dívky ve Varech

Krimi

„Obracíme se přímo na muže z videozáznamu se žádostí o to, aby nás kontaktoval na lince 158 nebo na kterékoliv služebně policie, ale současně i na veřejnost,“ dodala Baláková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám