Hlavní obsah

Policie dopadla zloděje značek na přání, které zmizely z taxíků skokana Jandy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frenštát pod Radhoštěm

Policie dopadla zloděje dvou registračních značek na přání, které v únoru zmizely z aut taxislužby ve Frenštátu pod Radhoštěm. Firmu provozuje český reprezentant ve skoku na lyžích Jakub Janda s podnikatelem Lukášem Hilšerem. Pachatelé podle policie značky ukradli, aby se uvolnila pozice na trhu.

Foto: VIP Taxi Frenštát

Ukradené značky na přání

Článek

„V současné době mají sdělené obvinění dva muži ve věku 38 a 23 let. Mladší z nich, několikrát trestně stíhaný, je odcizil na přání staršího. Dostal za ně malý finanční obnos,“ informoval mluvčí policie Petr Gřes.

Podle vyšetřovatelů byly značky odcizeny, aby poškozený dočasně uvolnil pozici na trhu taxislužeb. Osmatřicetiletý muž je obviněn ze spáchání účastenství ve formě organizátorství přečinu krádeže a mladší z přečinu krádeže. Odcizené značky policie nenašla.

Foto: VIP Taxi Frenštát

Auta bez SPZ

Třiadvacetiletý muž ukradl registrační značky VIP TAXI1 a VIP TAXI2 v noci na 17. února. Škoda byla vyčíslena na více než 20 tisíc korun. [celá zpráva]

Spolumajitel taxislužby Lukáš Hilšer v únoru k činu řekl: „V minulých dnech mi přišla SMS s informací, že místní taxikáři se domlouvají, že nám poškodí auta. Jsem si naprosto jistý, že jde o nekalý konkurenční boj.“ Zároveň vypsal odměnu 50 tisíc korun za informace vedoucí k dopadení pachatele.

Reklama

Výběr článků

Načítám