Hlavní obsah

Policie dopadla podezřelého z vraždy ženy ve večerce v Liberci

– Liberec • Aktualizováno
Právo, Novinky, ok, mip

Policie dopadla podezřelého z vraždy ženy ve večerce v Liberci. Zatím nebyl z ničeho obviněn. V sobotu odpoledne to uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo vraždy prodavačky v LiberciVideo: Michael Polák, Právo

 
Článek

„V tuto chvíli uklidňujeme veřejnost, že v souvislosti s násilným činem, který se stal v pátek dopoledne v prodejně potravin, již nepátráme po dvou pachatelích. Kriminalisté již mají v moci muže, který zatím není v pozici obviněného, ale podezřelého, a provádějí důležité procesní úkony,“ uvedla Suchánková.

Foto: Michael Polák, Právo

Přepadená prodejna potravin

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy. Ještě v pátek se přitom bránili tomu, aby se o případu mluvilo jako o vraždě. Další informace policie nezveřejnila, hodlá tak učinit až v následujících dnech.

Incident se odehrál v pátek dopoledne v Liberci-Vratislavicích v Dopravní ulici. Podezřelý muž tam napadl nožem vietnamskou prodavačku a jejího manžela. Žena i přes 40 minut trvající resuscitaci zemřela, muže převezli záchranáři do nemocnice. [celá zpráva]

Foto: Michael Polák, Právo

V prodejně zemřela žena.

Policisté následně začali prohledávat jak Liberec, tak celý kraj. Kontrolovali auta, ubytovny, ale i prostředky městské hromadné dopravy. Místní obyvatelka v pátek Právu řekla, že večerku provozovali manželé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám