Hlavní obsah

Podle Cupky nebyla jeho nehoda náhodná, Hušák kontroval střevními potížemi

– Praha • Aktualizováno
Novinky, pit

Úterní nehoda insolvenčního správce Sazky Josefa Cupky, která se odehrála v dopoledních hodinách v Praze na Karlově náměstí, nemusela být náhodnou. Cupka proto ve středu oznámil podrobnosti na policii, jak uvedla jeho mluvčí Lenka Tichá. V reakci na tuto událost si přisadil bývalý šéf Sazky Aleš Hušák, který své úterní střevní potíže připisoval rovněž něčemu jinému než pouhé náhodě.

Foto: ČTK

Insolvenční správce Josef Cupka

Článek

„Způsob, jakým se incident odehrál, se standardní běžné nehodě podle svědků nepodobá,“ informovala Tichá.

Stříbrné auto značky Škoda zastavilo před přechodem a až poté, co Cupka došel přibližně do poloviny vozovky, se vůz náhle rozjel. Řidič ruské národnosti také po nárazu ihned nezastavil, ale vláčel správce na kapotě vozu několik metrů.

Nestandardní průjem

"Sděluji, že jsem včera dostal průjem, a také mohu konstatovat, že nemusel být náhodný. Způsob, jakým se průjem odehrál, se standardnímu průjmu podle svědků nepodobá," nechal se slyšet Hušák.

Podle Hušáka je zvláštní, že člověk, který tvrdí, že ho údajně srazilo auto a vláčelo ho několik metrů, nezavolá hned policii, ale vše oznámí teprve druhý den.

„Událost se jeví velmi nestandardně také v kontextu s tím, že tým insolvenčního správce má signály, že se připravuje na insolvenčního správce jako současného šéfa Sazky diskreditační kampaň,“ dodala Tichá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám