Hlavní obsah

Podezřelého z pobodání muže na ubytovně dopadli strážníci, měl přepadnout i trafiku

Novinky, jap

Od pátečního dopoledne vyšetřují středočeští kriminalisté pobodání muže na ubytovně v Mladé Boleslavi. Podezřelý, kterého krátce po činu dopadli strážníci, měl navíc přepadnout trafiku, sdělila v sobotu městská policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Před ubytovnou ležel pobodaný mužVideo: Novinky

 
Článek

"Krátce po půl desáté oznámil občan z náměstí Republiky, že se zde někdo pokouší přepadnout trafiku a pachatel následně z místa utekl. Hlídka městské policie na místě zjistila, že došlo k přepadení trafiky a dle popisu se pokusila osobu zjistit v přilehlých ulicích," řekl Novinkám ředitel mladoboleslavské městské policie Tomáš Kypta.

Strážníci ani policisté však nikoho nenašli. O chvíli později pak oznámila žena z ubytovny v Havlíčkově ulici, že tam před vchodem leží pobodaný muž.

"V oznámení se uvádělo, že pachatel utekl, nicméně se ví, o koho se jedná. Na místě zasahovali záchranáři, hlídka strážníků převzala popis podezřelého a pokusila se osobu pachatele nalézt v okolí místa události. Následně byla tato osoba zjištěna na Komenského náměstí, kde byla strážníky městské policie omezena na osobní svobodě a následně předána přivolané hlídce PČR," doplnil Kypta.

Oba činy spáchala stejná osoba

Záchranáři mezitím převezli padesátiletého muže s vážným poraněním do nemocnice. Policisté uzavřeli vchod do ubytovny páskou a na místo přivolali kriminalisty. Všude po zemi byly na první pohled patrné rozsáhlé krevní stopy.

Kriminalisté pak při výslechu zjistili, že před pobodáním svého známého měl podezřelý muž stát i za přepadením trafiky.

Foto: Městská policie Mladá Boleslav

Záchranáři poskytují první pomoc pobodanému muži na ubytovně v Mladé Boleslavi.

"Podáním vysvětlení bylo zjištěno, že se jedná o stejnou osobu pachatele, který přepadl trafiku na náměstí Republiky," dodal k zadrženému muži Kypta.

Kriminalisté se případem i nadále zabývají. Místo činu ohledávali v pátek na ubytovně až do pozdních odpoledních hodin.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám