Hlavní obsah

Podezřelého v Klánovickém lese policisté při rozsáhlém pátrání nenašli

– Praha

Několik set policistů v pátek pátralo v pražském Klánovickém lese po neznámém podezřelém muži v souvislosti s vraždou, která se tam stala v polovině letošního června. Nalézt se jej nepodařilo. Řekl to policejní mluvčí Tomáš Hulan. Policisté oblast tento týden prohledávali už několikrát a nevylučují, že tam budou dále pátrat.

Foto: , Novinky

Pátrání v Klánovickém lese

Článek

Zavražděného a ohořelého muže v Klánovickém lese našli lidé 14. června. Podle policie byl v lese zastřelen. Podle dosavadních zjištění se vydal do lesa hledat s pomocí minohledačky poklady a jeho rodina ho několik dnů pohřešovala.

Podle svědků se v oblasti pohybuje podezřelý muž, který vypadá velice zasmušile, působí nepřátelským dojmem a je pravděpodobně ozbrojený. Podezřelého podle Hulana v pátek  hledali kriminalisté, příslušníci speciální pořádkové jednotky, policisté na koních i psovodi. Do akce byl zapojen vrtulník a využívala se další speciální technika v podobě velitelského vozu, ve kterém se vykreslují místa, která už policisté prohledali, tak aby se pátralo co nejúčelněji. [celá zpráva]

Foto: Policie ČR

Identikit hledaného muže

Podle Hulana v pátek podezřelý muž nebyl nalezen, ale policisté zároveň v lese pátrali po důkazech nebo okolnostech, které by s vraždou souvisely. Podařilo se jim prověřit totožnost několika lidí, kteří v lese v podstatě žijí. Podle Hulana mohou policii poskytnout důležité informace.

Hledanému muži je zhruba 40 až 45 let, je přibližně 180 až 185 centimetrů vysoký, má svalnatou atletickou postavu a široká ramena. Má snědší, spíše opálenou pleť, tmavé obočí, zapadlejší oči, vystouplé lícní kosti, dlouhý, rovný špičatý nos a upravený plnovous.

Na sobě měl černou pláštěnku s kapucí a kratším rukávem, kalhoty mu dosahovaly deset centimetrů nad kotníky. Na nohou měl bílé nízké sportovní ponožky.

Reklama

Související články

Muže zastřelili přímo v Klánovickém lese

Zavražděný muž, jehož ohořelé tělo našli v sobotu 14. června občané v pražských Klánovicích, byl zastřelen, a to přímo na místě nálezu. Příčinu smrti upřesnila...

Výběr článků

Načítám