Hlavní obsah

Po srážce s divočákem začalo auto hořet, jeden člověk zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOST

Tragické následky měla v sobotu ráno srážka favoritu s divočákem u Mostu. Auto se po nárazu převrátilo a začalo hořet. Jeden ze dvou lidí cestujících ve vozidle zemřel, druhý byl se zraněními převezen do nemocnice, uvedla pro Novinky mluvčí policie. Na místě zasahovali také hasiči.

Článek

"Ve vozidle cestovali dva lidé. Jeden z nich byl na místě mrtev, zatím nevíme, zda jde o řidiče, či spolujezdce. Druhý byl převezen do nemocnice na ošetření. Rozsah zranění zatím není znám,“ sdělila Novinkám mluvčí mostecké policie Alena Bartošová.

Ještě popsala, kdy a  jak se nehoda stala. „Kolem tři čtvrtě na sedm došlo k dopravní nehodě na silnici první třídy I/27 ve směru Most mezi Čepirohy a odbočkou na Bylany. Škoda Favorit se střetla s divokým prasetem. Následkem nárazu vozidlo skončilo mimo silnici a převrátilo se na střechu. Pak začalo hořet.“

Na místě zasahovali i hasiči, potvrdil jejich mluvčí Lukáš Marvan. Nehoda omezila na téměř tři hodiny dopravu, průjezdný byl jen jeden pruh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám