Hlavní obsah

Po srážce čtyř vozidel jeden mrtvý a tři zranění

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HRADEC KRÁLOVÉ

Jeden člověk zemřel při dopravní nehodě, která se stala v úterý v šest hodin ráno u obce Roudnice na silnici I/11 z Hradce Králové do Poděbrad. Jak Právu uvedla tisková mluvčí hasičů Martina Žahourková, srazila se celkem čtyři vozidla a zcela zablokovala hlavní tah na Prahu.

Článek

"Doprava v tomto úseku byla částečně obnovena v devět hodin, od půl desáté byla silnice průjezdná v obou směrech," dodala Anna Pešavová z okresního ředitelství policie v Hradci Králové.

Příčinou kolize bylo zřejmě nepřizpůsobení jízdy povětrnostním podmínkám a stavu vozovky, která podle svědků nebyla dosud upravena pluhováním, ale pouze rozježděna.

"Sedmašedesátiletý řidič vozidla Ford Tranzit jedoucí směrem od Prahy dostal smyk a vjel do protisměru, kde se bočně srazil s Volkswagenem s přívěsem. Ford dále pokračoval ve směru jízdy a srazil se dalšími dvěma vozy," popsala událost Pešavová s tím, že viník nehody zemřel. Celková hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 328 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám