Hlavní obsah

Po srážce auta s rychlíkem řidič felicie zmizel, policie pročesává okolí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Srážka rychlíku a osobního vozu zkomplikovala v úterý na zhruba dvě hodiny provoz na železniční trati Plzeň-Žatec. Nehoda se stala kolem 9.30 na přejezdu mezi Horní Břízou a Kaznějovem. Vlaky se opět rozjely po 11.30, cestující mezitím přepravily náhradní autobusy. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Řidič vozu zmizel, policie ho hledá.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Jednalo se o rychlík, který jel z Mostu do Plzně. Náhradní autobusovou dopravu jsme měli za osobní vlaky v úseku Horní Bříza–Kaznějov a za rychlík v úseku Plzeň–Plasy," uvedla mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Podle policejní mluvčí Ivany Telekešové se nehoda stala v místě nazvaném U obory. Řidič osobního vozu Škoda Felicie z automobilu zmizel, policisté nyní prohledávají okolí. "Pokud by někdo v oblasti viděl prošedivělého muže v růžové košili, středně vysoké postavy, žádáme, aby volal na linku 158," uvedla mluvčí.

Současně policie hledá řidiče dodávky tmavé barvy s bílými a červenými nápisy, která stála před přejezdem. Řidič felicie ji předjížděl. Je možné, že muž v dodávce odvezl řidiče felicie například do nemocnice. Příčinu nehody policisté vyšetřují. Zjišťují mimo jiné, zda fungovalo zabezpečení přejezdu.

Reklama

Výběr článků

Načítám