Hlavní obsah

Plivání po lidech ve vlaku skončilo pobodáním, muže čeká obvinění z pokusu o vraždu

– Přerov
Právo, Petr Marek

Jako pokus o vraždu vyšetřují kriminalisté na Přerovsku incident z pondělí, kdy měl třicetiletý muž plivat na lidi ve vlaku a nakonec jednoho z cestujících zranit nožem. Podezřelý muž z místa utekl, policie ho vypátrala v úterý ráno ve Valašském Meziříčí. O případu Právo informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oznámení o napadení policisté podle Hejtmana dostali v pondělí odpoledne po třetí hodině. V té době ještě neznámý muž měl plivat na cestující ve vagonu.

Po hádce tří mužů v Berouně skončil jeden pobodaný, policie vyšetřuje pokus o vraždu

Krimi

„Pětačtyřicetiletý cestující upozornil muže na nevhodné chování a poté mezi nimi došlo k hádce, která přerostla ve fyzické napadení. Plivající muž napadl spolucestujícího nožem a pokračování útoku zabránil až přivolaný strojvůdce. Útočník poté z vlaku utekl. Zraněný muž byl s bodnými zraněními převezen do nemocnice,“ uvedl mluvčí.

Bulhar si odsedí 17,5 roku za napadení ženy. Přežila jen proto, že hrála mrtvou

Krimi

Policistům se podařilo muže původem z Hranic vypátrat a zadržet v úterý ráno ve Valašském Meziříčí.

„Nyní s ním provádíme procesní úkony. Předpokládáme, že bude obviněn z vraždy ve stadiu pokusu,“ dodal v úterý odpoledne Hejtman s tím, že po obvinění bude následovat návrh na uvalení vazby, o kterém rozhodne soud.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám