Hlavní obsah

Pět zraněných po srážce sanitky s náklaďákem v Ústí

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Nehodu sanitky a nákladního auta vyšetřují policisté v Ústí nad Labem. Vozidla se střetla v pátek dopoledne, při nehodě se vážně zranil přepravovaný pacient, dva zdravotníci ze sanitky a dva lidé z náklaďáku. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce před 10.30 v ústecké části Všebořice. Mluvčí záchranky Prokop Voleník Novinkám sdělil, že v sanitce se těžce zranil pacient, záchranářka se svým kolegou utrpěli středně těžká zranění a dva muži z dodávky lehká poranění. „Všechny zraněné osoby jsme přepravili do ústeckého traumacentra,” upřesnil mluvčí.

Příčinu a okolnosti nehody vyšetřuje dopravní policie. Zdravotníci podle Voleníka převáželi pacienta z jedné nemocnice do druhé. „Jednalo se o sekundární převoz na specializované oddělení,” dodal Voleník.

Policie kvůli nehodě uzavřela zhruba dvoukilometrový úsek od kruhového objezdu v Úžíně do čtvrti Všebořice a dopravu vede po přilehlých komunikacích. Hasiči museli jednoho zraněného z náklaďáku vyprostit speciální technikou, uvedla ČTK.

Reklama

Výběr článků

Načítám