Hlavní obsah

Patnáctiletý chlapec je dva dny nezvěstný, hledal ho i vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policie v Brně druhý den pátrá po patnáctiletém Tomáši Pospíšilovi, který se nevrátil domů. Terén prohledávají hlídky, policie získává informace i z kamerových systémů.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný mladík

Článek

„Pátrání po pohřešovaném chlapci pokračuje i v pátek dopoledne. Pracujeme jak v terénu, kdy několik hlídek prohledává místa, kde by se ten chlapec mohl vyskytovat, pracujeme také v kanceláři. To znamená, že získáváme informace, které ověřujeme, například ze záznamů kamerových systémů. Bohužel k nalezení chlapce dosud nevedly," řekl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Mladík se rodině ztratil v pražských klubech, pátraní při jeho osmnáctinách odvolali

Krimi

Rodiče ohlásili zmizení chlapce ve středu krátce před půlnocí. Po mladíkovi obratem začaly pátrat hlídky především v terénu. Ještě v noci na čtvrtek propátrával oblasti chlapcova možného výskytu policejní vrtulník s termovizí.

V dopoledních hodinách ve čtvrtek pak v oblasti Jundrova, Komína, v přilehlých lesních porostech a na březích Svratky operovaly desítky policistů, psovodi se služebními psy a ve vzduchu byl znovu i policejní vrtulník.

Policie našla hledanou 12letou dívku z Hradce

Krimi

Hledaný je asi 170 centimetrů vysoký, hubené postavy, má hnědé oči a tmavé, krátce střižené vlasy. Při odchodu z domova měl na sobě černé tepláky, černobílé tenisky Nike a mikinu. Podle dosavadního zjištění policistů se měl večer a v noci pohybovat v Komíně a Jundrově.

Kriminalisté také získali informaci, že by se měl pohybovat ve skupince s dalšími podobně starými mladíky. Informace o pohřešovaném lze volat na tísňovou linku policie 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám