Hlavní obsah

Patnáctiletého chlapce z Brna se stále nedaří najít

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pátrání na březích Svratky i na vodní hladině dominovalo nedělnímu pokračování hledání zmizelého patnáctiletého chlapce Tomáše Pospíšila z Brna. Zatím je stále neúspěšné. Policisté jej hledají už čtvrtý den. Prověřují i tipy od veřejnosti.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný mladík

Článek

Do akce v neděli nastoupili znovu potápěči s podvodní monitorovací technikou. Chlapce hledají marně od středečního večera, kdy jeho zmizení krátce před půlnocí ohlásila rodina.

Pátrání začalo už v noci na čtvrtek, kdy vzlétl vrtulník s termovizí. Z brněnských částí Jundrov a Komín se pátrači vydali i do dalších míst. Prozkoumávali okolní lesy a řeku Svratku, pěšky i na člunech. V akci byli i psovodi. Zvrat nenastal ani v pátek a stejně dopadla i sobotní akce.

„Ani třetí den pátrání nepřinesl výsledek. Policisté v sobotu opětovně propátrávali za pomoci techniky především řeku Svratku a její břehy. V akci byl i dron. Chlapce se bohužel nepodařilo najít,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Patnáctiletý chlapec je dva dny nezvěstný, hledal ho i vrtulník

Krimi

„Mladík je asi 170 cm vysoký hubené postavy, má hnědé oči a tmavé krátce střižené vlasy. Na sobě má černé tepláky, na nohou černobílé tenisky Nike a mikinu. Podle zatímního zjištění policistů by se měl večer a v noci pohybovat v Komíně a Jundrově. Kriminalisté také získali informaci, že by se měl pohybovat ve skupince s dalšími podobně starými mladíky, a dokonce se do půl těla svléknout,“ uvedl mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám