Hlavní obsah

Osoba blízká naruby: Žena z Přerovska práskla policistům, že manžel řídí opilý

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Jednatřicetiletá žena z obce na Přerovsku zavolala v sobotu v noci policisty na svého muže, který jezdil ve vozidle po vsi pod vlivem alkoholu. Nyní si nějaký čas nezajezdí a navíc mu hrozí i vězení. Policie o případu informovala v pondělí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Žena policistům oznámila, že její muž řídí pod vlivem alkoholu v obci osobní motorové vozidlo i přes vyslovený zákaz řízení, který mu byl uložen soudem,“ řekla Právu přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policejní hlídka, která byla podle ní vyslána na místo, zastihla muže v místě jeho bydliště a policistům potvrdil, že opravdu s vozidlem po obci jezdil. „Provedenou dechovou zkouškou mu bylo naměřeno 2,08 promile a opakovanou 1,92 promile alkoholu,“ uvedla mluvčí.

Nyní je muž podle ní podezřelý ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí. Hrozí mu až tři roky odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám