Hlavní obsah

Opilá žena poničila libereckou sanitku

LIBEREC

Vybavení sanitky poničila v Liberci opilá devatenáctiletá žena. Záchranná služba ji v sobotu večer převážela z baru v Papírové ulici do nemocnice a dohlíželi na ni strážníci městské policie. Přesto ve vozidle způsobila škodu téměř 5000 korun a strážníci proti ní museli použít hmaty a chvaty bojových umění. V pondělí o případu informovala mluvčí městské policie Veronika Janouchová.

Článek

"Žena u sebe neměla žádné doklady a přivolaný lékař rozhodl o jejím převozu na psychiatrii. V sanitce se snažila napadnout zdravotníky i naši hlídku a vůbec nereagovala na výzvy, aby se uklidnila. Nikoho naštěstí nezranila," uvedla Janouchová.

Na psychiatrii dívka kopala do stolu lékaře a zřízenec ji musel dát do zvláštního zařízení pro agresivní pacienty. Případ převzali státní policisté a vyšetřují ho jako podezření z poškozování cizí věci. "Žena kromě jiného prokopla v sanitce sedadlo," uvedla krajská mluvčí záchranné služby Kristýna Fejfarová.

V Liberce šlo o druhý vážný útok na záchrannou službu v poslední době. Na Silvestra způsobil muž otřes mozku zdravotníkovi, který přijel pomoci jeho matce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám