Hlavní obsah

Od prskavky chytlo v Čisovicích podkroví. Hasiči klouzali na ledovce

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik hasičských jednotek zasahovalo v pondělí večer u požáru podkroví rodinného domu v Čisovicích v Praze-západ. Hasiči se na místo nemohli dostat, cestu jim komplikovala ledovka i jiní řidiči. Hořet podle všeho začalo od vánočního stromečku.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár domu v ČisovicíchVideo: Novinky

 
Článek

K požáru došlo na okraji Čisovic v pondělí večer. Manželský pár si chtěl podle prvotních informací z místa zapálit na vánočním stromečku prskavku, stromeček ale začal hořet a od něj chytlo podkroví domu.

Na místo vyjely čtyři jednotky hasičů ze Středočeského kraje a v rámci mezikrajské výpomoci jedna hasičská jednotka z Prahy. Příjezd na místo ale měli hasiči značně komplikovaný.

„Silnice byly silně zledovatělé. Hasičům navíc zablokovali cestu protijedoucí řidiči, kteří na kluzké silnici uvízli. Velitel zásahu proto prostřednictvím operačního střediska informoval silničáře," řekla Novinkám mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

V době příjezdu hasičů na místo již hořela část podkroví domu. Žena, která se požár snažila hasit, utrpěla popáleniny v oblasti hrudníku a rukou. Navíc se nadýchala zplodin. Záchranáři ji ve vážném stavu převezli do nemocnice. Požár pak zcela zlikvidovali hasiči.

Přesnou příčinu požáru zjišťuje vyšetřovatel hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám