Hlavní obsah

Novomanželé se v Praze při polibku zřítili z balkónu, nevěsta zemřela

– Praha • Aktualizováno
Právo, sts

Málokdo si umí představit větší tragédii, než se odehrála v pátek po půl páté na pražském Žižkově. Měl to být nejšťastnější den v jejich životě. Ale pro nevěstu byl tím posledním a ženich, pokud přežije, na hrůzný zážitek nikdy nezapomene.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Novomanželé stáli na balkóně domu v ulici Za Žižkovskou vozovnou a před zraky všech svatebčanů se zřejmě ve svém novém hnízdečku lásky políbili. Tento polibek byl ovšem tak nešťastný, že se při něm pár z balkónu zřítil.

„Pětadvacetiletá žena je mrtvá a osmadvacetiletého muže záchranáři převezli s těžkými zraněními do nemocnice. Vzhledem k tomu, že jde skutečně o tragickou událost, které přihlíželi všichni blízcí obou mladých lidí, nebudeme už další informace poskytovat,“ řekl Právu Tomáš Hulan mluvčí pražské policie, která na místě vyloučila cizí zavinění.

Podle něj při neštěstí zřejmě nehrál roli alkohol, uvedla ČTK.

Novomanželé byli cizinci, nevěsta podle dostupných informací pocházela z Litvy a ženich z Ruska.

O nepředstavitelně krutých okolnostech pádu svědčí i účast hasičů na záchranné akci, kteří museli nejprve použít rozbrušovací pilu, aby se jim podařilo rozřezat část plotu, než se dostali ke zraněnému muži, kterého na nosítkách přenesli do sanitky.

Reklama

Výběr článků

Načítám