Hlavní obsah

Neznámý rozřezaný muž u Domažlic vážil přes metrák

Právo, pab
DOMAŽLICE

Přes metrák vážil rozřezaný muž, jehož trup našli v úterý kriminalisté v lese u Všerub na Domažlicku. Jeho totožnost zatím policisté neznají. Mluvčí západočeské policie Pavla Soukupová vyzvala veřejnost, aby v případě jakéhokoliv poznatku k tomuto případu brutální vraždy lidé kontaktovali kriminalisty na telefonu 974 321 320 nebo na tísňovou linku 158.

Foto: Novinky.cz s použitím Mapy.cz, Novinky

Místo nálezu.

Článek

"Zabitý muž byl ve věku mezi 40 až 50 lety, silné postavy, výšky mezi 185-190 centimetry a vážící okolo stodvaceti kilogramů.,“ uvedla Soukupová. Podle tmavých chlupů na těle policisté předpokládají, že měl i tmavé vlasy.

Policistům stále chybějí zbývající části těla - hlava a končetiny. Pátrací akce v okolí místa nálezu byla v tomto ohledu neúspěšná. Kriminalisté už mají k dispozici předběžné výsledky soudní pitvy. Co bylo příčinou smrti, zveřejnit nechtějí s tím, že by to mohlo ohrozit vyšetřování.

"Z taktických důvodů o tom hovořit nebudeme,“ vysvětlila Jana Václavová z Krajského ředitelství policie v Plzni. Detektivové už také začali porovnávat popis oběti s podobnými typy mužů, kteří jsou pohřešováni.

Do pátraní je zapojen také Zemský kriminální úřad v Německu, neboť není vyloučeno, že vrah torzo přivezl právě z Německa a ukryl ho v místě, které je od hranice vzdálené pouhých šest set metrů.

:. Našel v lese torzo těla, ještě slyšel z místa odjíždět auto. Zdroj: Prima TV

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám