Hlavní obsah

Nesvítíte, upozornila hlídka řidiče v Praze. Začal ujíždět a pak vyskočil z auta

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Výskokem z jedoucího auta se chtěl zbavit policistů 32letý řidič v Praze. Na začátku pronásledování ho přitom policisté chtěli pouze upozornit, že nesvítí. Muž se následně přiznal, že je pod vlivem drog.

Pronásledování řidičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka si tmavého volva všimla ve Vysočanské ulici minulý pátek v noci a přes otevřené okno řidiče upozornili, že jede potmě a nesvítí. Ten si z jejich rady ponaučení nevzal a pokračoval dál bez světel. Policisté se proto rozhodli ho zastavit.

Zfetovaní v kradeném autě ujížděli na Příbramsku rychlostí 160 km/h, policie střílela

Krimi

Muž si ale nezastavil a naopak zrychlil. Do pronásledování se zapojilo několik další hlídek a řidič během něj porušil vše, co mohl. V Patočkově ulici naboural dopravní značení a v ulici Nad Kajetánkou v rychlosti zhruba 40 km/h vyskočil z auta a dal se na útěk. O chvíli později už měl pouta.

BMW se řítilo Prahou rychlostí 220 km/h, honička skončila nehodou

Krimi

„Zadržený se policistům následně přiznal, že před nimi prchal, neboť je pod vlivem omamných a psychotropních látek. Zkoušky na drogy i alkohol se však nepodrobil a odmítl i lékařské vyšetření,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Muž musel do nemocnice, protože se při kaskadérském kousku zranil. Policisté u něj našli marihuanu, takže je podezřelý z přechovávání drog a také z mnoha dopravních přestupků.

Reklama

Výběr článků

Načítám