Hlavní obsah

Nemám na výběr, omlouval muž s mikinou naruby loupež na benzínce v Brně

Novinky, kub
Brno

Brněnští kriminalisté pátrají po muži, kterého zaznamenala bezpečnostní kamera při loupežném přepadení benzínové stanice. Muž hrozil nožem a omlouval se, že nemá jinou možnost. Policie hledá vysokého muže, který hovořil česky bez přízvuku a podle vyšetřovatelů z jeho chování vyplývá, že s podobnou trestnou činností nemá zkušenosti.

Přepadení benzínky v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal na benzínce v ulici Heršpická již 6. července krátce po poledni, policie dosud nedopadla pachatele, obrátila se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

„Pachatel maskovaný rouškou přes obličej a slunečními brýlemi s nožem v ruce požadoval po obsluze vydání veškeré hotovosti. Při tom se omlouval, že nemá jinou možnost. Obsluha mu vydala hotovost téměř dvacet tisíc korun,” sdělil ve čtvrtek mluvčí policie David Chaloupka.

Muž se sekerou uloupil na Kladensku linkový autobus

Krimi

Podezřelého muže zachytily bezpečnostní kamery. Na sobě měl světlou mikinu oblečenou naruby a modré rifle.

„Mluvil česky bez přízvuku, vysoký byl 180–185 cm. Dle chování muže při přepadení usuzujeme, že s touto trestnou činností nemá zatím mnoho zkušeností,” upřesnil Chaloupka. Případná svědectví přijme policie na lince 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám