Hlavní obsah

Nemám čas, řekl krupiérce muž s pistolí během loupeže v Ostravě a zmizel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Neznámý muž s krátkou střelnou zbraní přepadl 25. března před 15. hodinou hernu v centru Ostravy. Získal jen pár korun, do trezoru se nedostal a náhle utekl. V sobotu o tom informovala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

BEZ KOMENTÁŘE: Ozbrojené přepadení herny v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

"Dvaadvacetiletá krupiérka se do hlavně zbraně dívala v průběhu uplynulého čtvrt roku již podruhé," řekla Holčáková.

Podezřelý na ženu mířil, dokonce natáhl závěr zbraně. Oběť muži postupně vydala zhruba 1600 korun, přičemž neznámý požadoval ještě otevření trezoru a vydání dalších financí. Žena předstírala, že trezor nelze otevřít. Po několika minutách podezřelý sdělil, že „nemá čas“ a z místa odešel.

Foto: Policie ČR

Neznámý pachatel na ulici

"Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin loupež, pachateli hrozí trest odnětí svobody až na deset let. V průběhu prověřování kriminalisté zajistili i obrazové záznamy," dodala mluvčí.

Muž byl ve věku asi 20 let, štíhlé zhruba 180 cm vysoké postavy, pravděpodobně hnědých očí. Byl oblečen do černé bundy v délce do pasu s kapucí, lemovanou světlehnědou kožešinou. Přes obličej až pod oči měl muž vyhrnut černý rolák. Dále měl muž černé kalhoty a na nohou světlé boty.

Jakékoliv informace mohou případní svědci volat na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám