Hlavní obsah

Nehody kamiónů komplikují dopravu na silnicích

ČESKÁ REPUBLIKA

Vážné nehody komplikují od pondělního rána dopravu na dálnicích i silnicích nižších tříd. Převržený kamión zablokoval provoz na dálnici D11 ve směru na Hradec Králové na 27 kilometru. Nákladní auto havarovalo také na 36 kilometru dálnice D8 ve směru na Teplice. Kvůli převrácenému kamiónu je uzavřena i silnice I/11 na frýdeckomístecku.

Článek

Kamión se na hradecké dálnici převrátil v časných ranních hodinách. Likvidace následků je však časově náročná, neboť je nutné přeložit veškerý náklad a poté kolos vrátit zpět na kola. Kvůli nasazení těžké techniky je dálnice uzavřena. Policie doporučuje využít objízdnou trasu a sjet z dálnice na Exitu 25 - Sadská.

"Na dálnici D8 havarovalo ve směru na Teplice na 36 kilometru nákladní auto, které narazilo do středových svodidel. Uzavřen je levý jízdní pruh, kvůli vyproštění automobilu však bude nutné uzavřít dálnici krátkodobě úplně," uvedla pro Novinky pracovnice Centra dopravních informací.

Úplná uzavírka čeká na řidiče také na silnici I/11 na frýdeckomístecku. U obce Nebory, cca 300 metrů pod Neborovským kopcem ve směru na Český Těšín za křižovatkou na Frýdek Místek, zavaroval litevský kamión. Po nehodě se návěs položil na bok. Nehoda blokuje silnici v celé šíři. Policie proto úsek uzavřela.

Dopravu na místě řídí policie, která směřuje auta na objízdné trasy. Na místě se překládá náklad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám