Hlavní obsah

Nebezpečné Armény policie zadržela 15 minut po loupeži

Právo, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z prodejny potravin v Praze 6 uloupili dva mladí Arméni ve středu večer po napadení prodavače pokladnu s penězi. Lupu si užívali ale jen několik minut, zbitý prodavač stačil přivolat policisty, kterým se podařilo lupiče rychle zadržet.

Policie zatýká arménské lupičeVideo: Novinky

 
Článek

Incident se stal v půl šesté večer v ulici Vlastina. Pachatelé maskovaní kuklami přišli do prodejny s pistolí v ruce a prodavače za pultem ihned udeřili zbraní do hlavy. Pak se zmocnili pokladny a šli s ní do připraveného auta, kterým odjeli.

Otřesený prodavač nezpanikařil a přivolal policisty pomocí tísňové linky. Do lokality se začaly sjíždět všechny dostupné policejní hlídky. Pátrání bylo po necelých patnácti minutách úspěšné.

„Muži zákona dvojici pachatelů zadrželi před křižovatkou Milady Horákové a Badeniho i s lupem. Dvojici arménsky hovořících mladíků ve věku 20 a 22 let obvinil vyšetřovatel z trestného činu loupeže. V případě odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám