Hlavní obsah

Násilníkovi z Bruntálska hrozí výjimečný trest, vyhrožoval i dítěti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Šedesátiletý muž, po kterém několik hodin v pátek pátraly desítky policistů na Bruntálsku, byl obviněn z pokusu o vraždu a dalších trestných činů. Násilník ve čtvrtek zaútočil nožem na 59letou ženu. Podle policie vyhrožoval i dalším lidem.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Komisař zahájil trestní stíhání 60letého muže pro zločin pokus o vraždu, dále přečiny porušování domovní svobody a nebezpečné vyhrožování. Kriminalista též podal podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby, který státní zástupce akceptoval,“ informovala v neděli mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Policie případ dále vyšetřuje, zabývá se mimo jiné tím, že útočník je podezřelý z vyhrožování násilím dalším lidem včetně nezletilého dítěte.

Policie po muži vyhlásila pátrání v pátek dopoledne, protože ho podezřívala z útoku na ženu v Rusíně, kterou vážně zranil. Našli ho v noci na sobotu v terénu za pomoci přístroje na noční vidění. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám