Hlavní obsah

Na ubytovně v Plzni pobodali muže

Právo, Jiří Šolc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na ubytovně v Borské ulici v Plzni mělo dojít k pobodání jednapadesátiletého Rumuna. Podle informací Práva muž utrpěl několik bodných zranění a momentálně je ve stabilizovaném stavu ve Fakultní nemocnici Lochotín.

Foto: Novinky

Policie na místě činu

Článek

Policejní mluvčí Iveta Kořínková sdělila, že dvaapadesátiletý pachatel si měl na mladšího muže počkat přede dveřmi jeho pokoje a tam jej napadnout.

„Způsobil mu bodná zranění na bradě a zádech. Zadržený muž nadýchal 3,34 promile,“ doplnila mluvčí s tím, že příčina napadení je stále předmětem šetření.

Podle dalších obyvatel ubytovny napadli Rumuna dva lidé.

„Bylo to hrozné, jeden ho držel na zemi, druhý do něj bodal,“ popsal očitý svědek událost. Podle mluvčí pracuje policie i s touto verzí. „Na místě jsou zatím dvě zadržené osoby,“ sdělila.

„Jeden z těch, co mu to udělali, byl problémový. Báli jsme se ho, věděli jsme, že má velmi dlouhý trestní rejstřík. Často nám přes zeď vyhrožoval, že nás zabije,“ popsala žena, která bydlela vedle.

„Mlátil i svoji přítelkyni, vím, že jí minimálně jednou dal hlavičku,“ doplnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám