Hlavní obsah

Na Třebíčsku se srazil vlak s autem, řidiče převezli do traumacentra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náměšť nad Oslavou

Mezi Náměští nad Oslavou a Kralicemi nad Oslavou na Třebíčsku se ve čtvrtek před polednem střetl osobní vlak s osobním autem. Jeho řidič byl se středně těžkým zraněním převezen do brněnského traumacentra.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Provoz na železnici byl kvůli nehodě na déle než dvě hodiny zastavený, obnovit se ho podařilo po 14:00, vyplývá z údajů na webu Českých drah.

Podle mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala se nehoda stala v 11:39 na přejezdu bez závor chráněném světly. Osobní vlak podle něho mířil z Brna do Náměště nad Oslavou. Cestovalo v něm 20 lidí. Nikdo z nich se nezranil, uvedla mluvčí hasičů Petra Musilová.

„Původně to bylo hlášeno bez zranění, nakonec si řidič vozidla stěžoval na bolest ramen, takže jsme na místo zvali i zdravotní záchrannou službu,“ řekla mluvčí policie Dana Čírtková. Okolnosti nehody policie zjišťuje.

Sražení dětí na hlídaném přechodu vyhodnotila policie jako přestupek

Krimi

„Na místo události byla vyslána lékařská výjezdová skupina z Náměště nad Oslavou, která řidiče osobního auta se středně těžkým zraněním transportovala do brněnského traumacentra,“ uvedl Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Reklama

Výběr článků

Načítám