Hlavní obsah

Na Táborsku zemřeli při nehodě dva nezletilí bratři

TÁBOR

Dva nezletilí mladíci z Prahy ve věku 15 a 16 let zahynuli v neděli časně ráno při nehodě mezi Kalištěm a Větrovem na Táborsku. Se škodovkou vypůjčenou od příbuzné vyjeli mimo silnici, kde narazili do stromu. Jihočeská policejní mluvčí Jana Kameníková uvedla, že zdravotníkům se je už nepodařilo zachránit.

Článek

Tragická nehoda se stala krátce po druhé hodině na jedné z místních silnic poblíž Nadějkova. Bratři si půjčili auto od příbuzné a vydali se na noční výlet. Za volant si sedl mladší ze sourozenců. Jejich cesta ale skončila poté, co s autem zřejmě dostali smyk a vylétli mimo silnici a vrazili do stromu. Těžkým zraněním na místě podlehli.

Na místě tragické dopravní nehody zasahovali vedle policistů také příslušníci HZS a Záchranná služba. Přivolaný lékař už jen konstatoval smrt obou chlapců. "Ano, smrt dvou nezletilých chlapců vám bohužel mohu potvrdit," řekla Novinkám mluvčí jihočeské policie Jana Kameníková.

Šetřením tragické dopravní nehody se nyní zabývají táborští policisté. Letošní bilance dopravních nehod na jihu Čech je alarmující. Na silnicích v kraji zemřelo od ledna do 25. srpna již 48 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám