Hlavní obsah

Na pražském okruhu se srazilo šest aut, za nehodou se vytvořila dlouhá kolona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na pražském okruhu u Slivence směrem na letiště se v pátek po poledni srazilo šest aut včetně jednoho nákladního. Na místě zasahovali záchranáři, hasiči i policie. Podle mluvčí záchranářů Jany Poštové byl jeden člověk zaklíněn ve voze. Kvůli odklízení následků byl tah až do 15:30 omezen, vytvořila se na něm dlouhá kolona.

Foto: dopravniinfo.cz

Kolona na Pražském okruhu u Slivence

Článek

Nehoda se stala před 13. hodinou na 16,9. kilometru. Hasiči museli po nehodě vyprostit jednoho člověka. Zraněného sedmapadesátiletého muže záchranáři po následném ošetření převezli do motolské nemocnice s podezřením na poranění páteře, doplnila později mluvčí záchranky.

Mluvčí pražské policie Jan Daněk upřesnil, že havarovala tři osobní auta, dvě dodávky a jedno nákladní auto. U řidiče nákladního auta policisté naměřili podle Daňka půl promile alkoholu v dechu.

Pražský okruh se po nehodě otevřel až ve 14:00 jedním pruhem, v 15:30 i druhým. Policie řídila také dopravu u Lochkovského a Cholupického tunelu a i po zprovoznění druhého jízdního pruhu museli řidiči počítat před místem nehody s kolonou, která podle informací Ředitelství silnic a dálnic měla délku jednoho kilometru.

Havarovaná vozidla zůstala v připojovacím pruhu.

Reklama

Výběr článků

Načítám