Hlavní obsah

Při srážce vlaku s náklaďákem se zranilo pět lidí, jedna dívka vážně

Právo, Novinky, jap, lž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

U Běrunic na Nymbursku se v pátek odpoledne střetl osobní vlak s nákladním automobilem. Zraněno bylo podle záchranářů pět lidí, vlakvedoucí, strojvedoucí a tři nezletilé dívky. Z nich jedna vážně.

Nehoda vlaku u Běrunic na Nymbursku Video: Ludmila Žlábková, Právo

 
Článek

K nehodě došlo po 15. hodině na trati mezi Městcem Králové a Chlumcem nad Cidlinou. „Jedná se o nehodu osobního vlaku s nákladním automobilem, který převážel dřevo,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Provoz na trati musel být zastaven. Na místo vyrazili hasiči i záchranáři.

Foto: Ludmila Žlábková, Právo

Nehoda vlaku na Nymbursku

„Dva muži byli zraněni lehce a po ošetření byli pozemní cestou převezeni do kolínské nemocnice. Při nehodě byly dále zraněny tři nezletilé dívky, z nichž jedna utrpěla vážná zranění v oblasti hlavy a po ošetření byla transportována do motolské nemocnice v Praze, další utrpěla středně těžká zranění a byla převezena do kolínské nemocnice a třetí dívka utrpěla zranění lehčího charakteru a po ošetření byla rovněž převezena do kolínské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle informací Novinek bylo dívkám 14 let.

Řidička u Prahy uvízla na přejezdu, auto smetl rychlík

Krimi

„K nehodě došlo na železničním přejezdu bez závor, škody budou vysoké. Zatím odhadem zhruba milion korun,“ sdělil Novinkám mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Vlak se na Příbramsku srazil s nákladním autem, skoro se převrátil

Krimi

Ke srážce vlaku a nákladního auta došlo v pátek i u Staré Huti na Příbramsku. Vlak vykolejil a téměř se převrátil. I v tomto případě jde o přejezd bez závor, je zabezpečený pouze výstražnými kříži.

Osobní vlak se na Příbramsku srazil s nákladním autem.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám