Hlavní obsah

Na místě činu. Detektivové na pražském Zličíně rekonstruovali smrt muže

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté v úterý rekonstruovali úmrtí 61letého muže, který byl nalezen v říjnu u obchodního centra na pražském Zličíně. Kvůli jeho smrti byli obviněni dva mladí muži, jeden z nich je ve vazbě.

BEZ KOMENTÁŘE: Rekonstrukce smrti muže u obchodního domuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Vyšetřovatelé se na místo činu vrátili v dopoledních hodinách, aby zjistili, co se přesně mezi obviněnými muži a obětí stalo. Asi desítka detektivů veškeré úkony dokumentovala jak na kameru, tak fotoaparát. Některým visely na krku cedule se jmény, aby byli na záznamu rozlišitelní. Mluvčí policie Tomáš Hulan Novinkám řekl, že v případu nejsou žádné nové informace, které by mohly být zveřejněny.

Incident se odehrál 13. října. Poškozený 61letý muž se potkal s partou čtyř lidí na letišti a odjel s nimi na Zličín, kde si koupili alkohol a popíjeli.

Následně ale došlo mezi poškozeným a jedním z mladíků k rozepři, která vyústila ve fyzické napadení 61letého muže. Ten po potyčce zůstal ležet v bezvědomí na zemi, kde byl posléze nalezen mrtev. Při šarvátce totiž utrpěl vnitřní zranění hlavy, kterým posléze podlehl.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález mrtvého muže v Praze u sjezdu z Rozvadovské spojkyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Dva muži ve věku 21 a 28 let byli následně obviněni z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti, ublížení na zdraví, krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za tyto delikty jim v případě odsouzení hrozí až na 16 let vězení.

Z majetkových trestných činů jsou obviněni proto, že svou oběť v bezvědomí podle policie okradli o peněženku, doklady a další věci. Jeden z nich skončil ve vazbě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám