Hlavní obsah

Na Kladensku se čelně střetla dvě auta. Pro vážně zraněné řidiče letěly vrtulníky

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Při čelní střetu dvou aut na Kladensku se v pondělí odpoledne zranili dva lidé. K nehodě došlo před třetí hodinou odpoledne na silnici číslo I/16 u Velvar. Na pomoc zraněným přiletěly vrtulníky.

Nehoda na silnici číslo I/16 u VelvarVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Při dopravní nehodě se čelně střetla dvě osobní vozidla továrních značek Škoda Octavia a Hyundai. Ve vozidlech cestovali pouze řidiči,“ uvedla mluvčí policie Jana Šteinerová.

Kromě záchranářů a lékaře dorazily k nehodě také dva vrtulníky. „Muž byl při vědomí, ale utrpěl vážné poranění dolní končetiny a po nezbytném ošetření byl letecky ústeckou záchrannou službou převezen do nemocnice v Ústí nad Labem,“ řekla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při čelním střetu se zranili dva lidí.

Zraněná byla také žena z druhého vozu. Utrpěla vážné poranění hlavy, hrudníku a pánve. „Byla u ní nutná intenzivní lékařská péče, zajištění dýchacích cest a připojení k umělé plicní ventilaci. Pražský vrtulník ji následně převezl do střešovické nemocnice v Praze,“ doplnila Effenbergerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při čelním střetu se zranili dva lidí.

Dechová zkouška u 64leté ženy nemohla být provedena, u 45letého muže byla negativní. Příčiny nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám