Hlavní obsah

Na Kladensku se čelně srazily dvě škodovky, řidiči jsou zraněni

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Dvě středně těžká zranění si vyžádala v úterý odpoledne nehoda dvou osobních aut na Kladensku. Další nehoda se stala na Rakovnicku, kde jeden člověk zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Čelní střet osobních aut na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Na Kladensku bourala dvě auta kolem druhé hodiny odpoledne na silnici směrem na Velkou Dobrou. „Po čelním střetu vozidel zůstaly na místě dvě zraněné osoby. Hasiči provedli protipožární opatření a zasypali uniklé provozní kapaliny,“ uvedla mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

U Libeře se srazil autobus s dacií, čtyři zranění

Krimi

„Z dosud nezjištěných příčin se srazila Škoda Fabia a Felicia, kterou řídil 26letý muž. Dechové zkoušky byly negativní,“ sdělila mluvčí policie Michaela Nováková.

Mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová doplnila, že oba muži byli středně těžce zraněni a po ošetření převezeni do nemocnice v Kladně.

Na Pražském okruhu se převrátil kamion, řidič je v nemocnici

Krimi

Dopoledne komplikovala provoz nehoda na hlavním tahu z Prahy na Karlovy Vary u jesenické křižovatky. Podle mluvčí policie Michaely Richterové jeden muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Nikdo další zraněn nebyl.

Reklama

Výběr článků

Načítám