Hlavní obsah

Na Karlovarsku se srazily tři kamióny, jeden zbořil kus domu

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Do rodinného domu v Boči na Karlovarsku naboural ve středu před polednem řidič kamiónu jedoucí na silnici první třídy mezi Ostrovem a Kláštercem nad Ohří. Při nehodě utrpěl lehká zranění. Nabouraný dům byl v době nárazu prázdný. Na místě se postupně srazily celkem tři kamióny.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Nabouraný dům

Článek

Podle informací Práva kamiónu, který jel z kopce od Klášterce, s největší pravděpodobností před první pravotočivou šikanou vybočil návěs do protisměru. Do návěsu zřejmě narazil protijedoucí kamión, který náraz odmrštil do domu.

Třetí kamión zastavil za kamiónem, který skončil v domě. Jeho řidič si ho ale nevšiml, a když z trosek couval, tak do něj ťuknul.

„Policie příčiny dopravní nehody vyšetřuje,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Michal Žáček.

Silnice je na neurčito motoristům uzavřena. Objízdná trasa je vyznačena jen pro osobní automobily přes Stráž nad Ohří, Kamenec a Okounov. „Aktuálně se tvoří kolony a nedokážeme určit, jak dlouho bude uzavírka trvat,“ uvedl mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám