Hlavní obsah

Muži v paruce loupí na baru, hráči vedle nerušeně paří na automatu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Kriminalisté pátrají po dvou lupičích, kteří maskováni dámskou parukou a gumovou maskou přepadli v polovině letošního května bar v Praze. Z lupu si muži odnesli padesát tisíc korun a stále unikají spravedlnosti.

Článek

Případ se stal v pátek třináctého května ve čtyři hodiny ráno v baru v Olštýnské ulici v Praze 8. „Dva ozbrojení muži vstoupili do provozovny, namířili na obsluhu pistoli a požadovali vydání finanční hotovosti. Napadený muž vydal hotovost a dvojice potom z baru odešla neznámo kam,“ řekla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Jen o několik metrů vedle přitom další lidé nerušeně celou dobu utráceli své peníze v automatu, aniž by si čehokoli všimli. „Způsobená škoda se vyšplhala na téměř padesát tisíc korun. Jakékoliv informace k těmto dvě mužům přijmou policisté na tísňové lince 158,“ doplnila mluvčí policie.

Popis pachatelů:
1) Muž ve věku kolem 30 let je vysoký asi 175 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť a hovořil česky. Na hlavě měl paruku z dlouhých světlých vlnitých vlasů. Oblečené měl tmavé oblečení a šusťákové kalhoty s bílým pruhem.
2) Muž je vysoký asi 180 centimetrů, silnější postavy. Obličej si kryl gumovou maskou, oblečený byl do červených kalhot a hnědošedé bundy s kapucí. Hovořil česky bez přízvuku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám