Hlavní obsah

Muže vytrhly ze sna v brněnském parku intimní dotyky, žena ho mezitím okradla

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnští strážníci zadrželi sedmapadesátiletou ženu, kterou viděli na záběrech bezpečnostní kamery při okradení muže na lavičce. Když zmožený alkoholem usnul, přisedla si k němu žena, která mu stáhla kalhoty, a vzájemně se pak osahávali. Podezřelá mu ale mezitím prošacovala kapsy a sebrala brašničku.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena okradla v Brně spícího mužeVideo: Městská policie Brno

 
Článek

Na lechtivou situaci s kriminálním pozadím došlo v pátek v podvečer v parku pod Petrovem.

Třiatřicetiletý muž v opilosti na lavičce usnul. „Sedmapadesátiletá žena si k němu přisedla a obsluha kamer viděla, jak mu stáhla kalhoty nad kolena a přes spodní prádlo se ho lehce dotýkala na intimních místech,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Muže domnělé něžnosti probudily a doteky opětoval. Jenže zatímco žena zaměstnávala jeho pozornost, vytáhla mu z kapes řadu věcí. „Natáhla se také po brašničce, kterou měl položenou na lavičce za zády,“ uvedl Ghanem.

Na místo vyrazila hlídka městské policie, která podezřelou ženu na odchodu zadržela. „Ukázala pánskou peněženku a mobilní telefon. Pracovníci u kamer ze záběrů postřehli, že krátce předtím zahodila u zaparkovaného auta ledvinku a cigarety,“ dodal mluvčí s tím, že si ženu podezřelou z krádeže převzala státní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám