Hlavní obsah

Muž ze Vsetínska okouzlil ženu. Po krátkém románku jí zbyl milionový dluh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Milionový dluh zůstal 36leté ženě po seznámení s mladším mužem na Zlínsku. Napůjčovala si kvůli němu u příbuzných i bank, muž všechny peníze prohrál v automatech. Vzápětí se přiznal, že takto podvedl již více žen.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dvojice se poznala na internetové seznamce, muž ze Vsetínska se představil jako majitel firmy. Následoval vztah a po pár dnech žádost muže o půjčku 200 tisíc korun na koupi bytu. Chyběly mu pak další peníze a žena mu během osm dní půjčila celkem 700 tisíc.

Muž se vydával za agenta CIA, od žen vylákal 1,5 milionu korun

Krimi

„Menší obnos tvořily její vlastní úspory a úspory její babičky, zbytek peněz si obstarala pomocí půjček u různých bankovních institucí. Půjčky jí pomáhal vyřizovat její nový přítel. Žena nyní dluží bankovním institucím i s úroky téměř jeden milion korun,“ informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Žena po pár dnech navštívila svou sestru, které se svěřila. Ta si muže proklepla na internetu a zjistila, že majitelem firmy není, že v ní pouze pracuje. Muž na nátlak ženy následně přiznal, že peníze prohrál v automatech. „Navíc přiznal, že není jediná, kterou připravil o peníze. Podle svých slov dluží dalším třem ženám, s nimiž se seznámil na stejném seznamovacím portále,“ řekla Kozumplíková.

Posílám zlaté cihly, tvrdil americký voják Češce. Žena podvod odhalila

Krimi

Kriminalisté případ vyšetřují jako podvod a podezřelému hrozí až osm let vězení.

„Chtěli bychom upozornit všechny ženy i muže, kteří hledají nový vztah na sociálních sítích, aby byli obzvlášť obezřetní v případech, kdy po nich jejich nový přítel či přítelkyně požaduje finanční hotovost,“ upozornila Kozumplíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám