Hlavní obsah

Muž zapaluje v Neveklově dveře obchodu a nechává se u toho natočit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

Policisté v Neveklově na Benešovsku vyšetřují dvojnásobný žhářský útok na místní prodejnu. Někdo už ji dvakrát polil hořlavinou a zapálil. Pokaždé se u toho nechal natočit, přesto se jej zatím nepodařilo najít.

BEZ KOMENTÁŘE: Zapálení dveří prodejny v NeveklověVideo: Policie ČR

 
Článek

Oba incidenty se odehrály v Neveklově v září, mluvčí policie Veronika Čermáková o nich informovala v pátek s tím, že se muže nepodařilo zatím najít.

„V obou případech měl dosud neznámý pachatel polít tekutou látkou dveře prodejny a poté je měl zapálit,“ konstatovala mluvčí.

Policie obvinila muže ze žhářství na Teplicku, jeden z požárů byl za 72 milionů

Krimi

Podezřelého natočila kamera. V prvním případě se jedná o hubeného holohlavého muže. V době spáchání měl na sobě tmavou bundu s kapucí a tmavé kalhoty. Přes ústa měl tmavou roušku. Obut byl do tmavých bot s bílou podrážkou.

Ve druhém případě se také jedná o muže hubené postavy. Na sobě měl opět tmavou bundu s kapucí, tmavé kalhoty a bílé boty. Policisté nevylučují, že se může v obou případech jednat o stejného muže. Informace o podezřelém přijme linka 158 nebo policisté na čísle 735 785 550.

Hasiči naúčtovali mladému žháři 100 tisíc korun za výjezdy. Má splátkový kalendář

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám